Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Misschien vind je dit ook leuk!
Product
€10,00
In winkelmandje
✨ Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, volgende dag bezorgd! ✨ Achteraf betalen met Klarna.
Disney in London

Disney in London

Afgelopen weekend was ik samen met mijn vader naar Londen. Als ik er dan toch ben, moet ik uiteraard ook een bezoekje brengen aan de Disney Store en als musical fanaat wou ik ook graag naar Frozen in West End.

De musical Frozen stond al een tijdje op mijn wishlist maar door de pandemie is het er lange tijd niet van gekomen. Ik keek er dan ook ontzettend naar uit aangezien ik eigenlijk alleen maar goede dingen heb gehoord over de show. En man, de voorstelling was nog beter dan ik vantevoren had durven dromen!

 

Blog-Frozen-The-Musical

 

Het was heel gaaf om het verhaal tot leven te zien komen. Ik heb Frozen zo vaak gezien en alhoewel de show het verhaal van de film volgt, is het toch heel anders! De nieuwe nummers zijn een geweldige toevoeging en zouden zo uit de film kunnen komen. De cast heeft allemaal hun eigen draai aan de karakters gegeven waardoor ze heel bekend, maar toch ook nieuw aanvoelen. Ik heb echt ontzettend genoten en ik denk zomaar dat ik de musical nog wel een keer ga zien. ;)


De volgende dag had ik wat meer vrije tijd en ben ik naar de Disney Store aan Oxford Street gelopen. Ik had gehoopt dat ze Mickey oortjes van de Scarlet Witch zouden hebben, maar helaas was ik te laat en was het laatste paar net vergeven! Desalniettemin heb ik genoeg leuke dingen gevonden die ik nog niet eerder op ShopDisney of in het Disneyland Park heb gezien. Ik ben uiteindelijk ruim een uur in de winkel geweest. Er zijn drie etages dus er is meer dan genoeg te zien. Het was ook heel leuk om producten die wij in de winkel hebben een keer in het echt te zien!

 

Disney-in-Londen

 

Uiteindelijk heb ik gekozen voor de ‘Be You’ mystery pins, een mok met (bijna) alle Disney honden, een waterbak voor mijn hond en de Tiana inspired nuiMOs outfit!

Ik ben ook nog bij Hamley’s naar binnen gelopen waar ook een Build-A-Bear in zat. Daar heb ik uiteindelijk nog een knuffel gemaakt en deze ontzettend schattige Kristoff outfit gekocht!

 

Build-A-BearWat mij betreft zijn de Disney Store en een Disney musical bezoeken echt een must om te bezoeken wanneer je in Londen bent. Elke keer als ik in deze stad ben, ben ik jaloers dat wij geen Disney Store in Nederland hebben! Maar gelukkig hebben wij zelf ook een heleboel leuke dingen te koop en zijn er ook online andere winkels te vinden met gave Disney producten!

Ben jij een keer in de Disney Store geweest of heb jij wel eens een Disney musical bezocht? Laat het mij weten!

Tot volgende week °o°

Karin de Haas

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.

Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS