Over ons

Welkom in Wonder Warenhuis!

Wonder Warenhuis is een lifestyle winkel met een uniek assortiment uit het Magic Kingdom van Disney, het Marvel Universe, de Star Wars Galaxy en de Wizarding World van Harry Potter

Ons warenhuis is gevuld met vrolijke tassen van Loungefly, prachtige boeken om bij weg te dromen, uniek behang als blikvanger in je woonkamer tot mokken en servies voor thuis, op je werkplek en onderweg, gezellige bordspellen, ontspannende kleurboeken voor volwassenen en meer. Bovendien vullen we het warenhuis steeds met nieuwe, wonderlijke artikelen - bijzondere cadeaus voor jezelf of voor een ander.

Wie zijn wij?

Wij zijn Bruno en Karin de Haas, getrouwd en ouders van een zoon en dochter. Het openen van een (web)winkel is altijd een droom geweest en daarnaast zijn wij ook nog eens fans van alles wat met Disney, Star Wars, Marvel en Harry Potter te maken heeft. Op vakantie gaan wij dan ook het liefst naar Disneyland, voor ons “the happiest place on earth”!

Wij zijn zelf altijd op zoek naar leuke spullen maar in de gemiddelde merchandise- en fan shop kunnen we moeilijk slagen. Daarom hebben we een collectie samengesteld met producten die we zelf zouden willen hebben en waarbij kwaliteit en uitstraling voorop staan.

Ons team wordt bijgestaan door onze 'Wonder Hond' Finn. We weten niet of Finn ook fan is van Disney, Star Wars, Marvel of Harry Potter. Wel weten we dat hij het liefst onder een dekentje voor de kachel ligt en dol is op koekjes! We zouden ons werk niet zonder hem kunnen doen ;)

We wensen jullie veel winkelplezier!

Wonder Warenhuis vof | Nootweg 77, 1231 CR Loosdrecht
KVK: 83644504 | BTW: NL862945161B01