Nieuws

Down
Sneak preview Avengers Campus
16 mei 2022

Sneak preview Avengers Campus

Avengers, assemble! Deze zomer opent Disneyland Parijs Avengers Campus in Walt Disney Studios park. We hebben afgelopen week wat meer sneak previews gekregen en ik kan echt niet wachten!

Lees verder

Disney in London
02 mei 2022

Disney in London

Tijdens mijn bezoek aan Londen heb ik de musical Frozen gezien en heb ik uitgebreid geshopt in de Disney Store. Wil je weten wat ik van Frozen The Musical vond en wat ik allemaal heb gekocht? Lees dan snel mijn blog!

Lees verder

Book review: The Art of.....Tangled
25 april 2022

Book review: The Art of.....Tangled

In Disney’s ‘The Art of’ boeken word je dieper meegenomen in de wereld van de film. Je ziet de film voor je ogen tot leven komen. Ik heb genoten van 'The Art of Tangled'. Wij willen ook graag wat van deze boeken aan de collectie van de winkel toevoegen! Welke boek uit deze serie is jouw favoriet?

Lees verder

Het is Boekenweek!
11 april 2022

Het is Boekenweek!

Het is deze week Boekenweek! Daarom heb ik één van de boeken uit onze Wonder Warenhuis collectie gekozen om in de schijnwerpers te zetten.

Het is bij ons traditie om een boek aan te schaffen tijdens de Boekenweek. Omdat ik pas een eigen huisje heb gekregen, heb ik gekozen voor The Color of Pixar, een koffietafelboek dat alle Disney-fans kunnen waarderen.

Lees verder

Disney's Hotel New York
04 april 2022

Disney’s Hotel New York – The art of Marvel

Afgelopen januari heb ik twee nachten in Hotel New York overnacht. Als grote Marvel fan keek ik hier natuurlijk erg uit! Ik moet zeggen dat ik voor de renovatie geen fan was van Hotel New York. Het miste, naar mijn mening, de Disney-sfeer die je in andere hotels wel had. Maar jeetje, wat is dit hotel veranderd! 

Lees verder

De eerste Wekelijkse ✨ Wonder Warenhuis blog!
28 maart 2022

De eerste Wekelijkse ✨ Wonder Warenhuis blog!

Vanaf nu kan je wekelijks een blog verwachten met daarin wisselende onderwerpen over producten, Disneyland en andere Marvel en Disney gerelateerde onderwerpen! Laat ook vooral weten wat jij graag voorbij zou willen zien komen!

Lees verder

Een droom najagen tijdens de pandemie
17 maart 2022

Een droom najagen tijdens de pandemie

Een leuk artikel over het ontstaan van Wonder Warenhuis. We organiseerden grote evenementen, denk aan ’Disney on Ice’ en ’Monster Jam’. Daarnaast veel kleinere projecten voor gemeentes en automerken. Kortom, onze de agenda was meer dan gevuld. En toen kwam de corona pandemie...

Lees verder

HET IS VANDAAG BANANEN BROOD DAG EN DIT RECEPT IS EEN AANRADER!
23 februari 2022

HET IS VANDAAG BANANEN BROOD DAG EN DIT RECEPT IS EEN AANRADER!

Wij zijn dol op bananen brood en daarnaast zijn we ook dol op een excuus om ons Mickey Mouse wafelijzer uit de kast te halen.

Dus dit recept voor bananen brood Mickey Mouse wafels is dan natuurlijk perfect voor ons. Wij aten de wafels als dessert maar ze zijn natuurlijk ook heerlijk als ontbijt of tussendoortje! Garneer de wafels met Nutella, stroop of poedersuiker.

Wist je trouwens dat bananen niet alleen lekker en voedzaam zijn maar dat je je er ook beter van gaat voelen? Banaan bevat het geluksstofje tryptofaan, dat invloed heeft op je stemming én zit boordevol vitamine B, wat weer goed is voor hersen- en zenuwfuncties.

Lees verder

#doeslief
07 februari 2022

DOESLIEF OP ❤️ VALENTIJNSDAG

Het is weer bijna zover: Valentijnsdag, de dag van de ❤️ liefde! Maar je hoeft natuurlijk niet tot Valentijnsdag te wachten om lief voor elkaar te zijn! Zeg eens iets aardigs tegen de caissière in de supermarkt en laat eens iemand voor gaan in de trein of in het verkeer. #daslief En natuurlijk is dit ook de dag om je familie, je vrienden of die ene speciale persoon die er altijd voor je is wat extra liefde en aandacht te geven en te verrassen. Of jezelf eens extra te verwennen!

Lees verder