Skip to content
Wonder in huis
Wonder in huis
Wonder in huis
Wonder in huis
  • Blog
  • Diëten en afslanken
  • Gezond eten
  • Hoofdgerechten
  • Desserts

What are You Looking For?

  • Blog
  • Diëten en afslanken
  • Gezond eten
  • Hoofdgerechten
  • Desserts
  • Blog
  • Diëten en afslanken
  • Gezond eten
  • Hoofdgerechten
  • Desserts
Share
Posted in Desserts

Pannenkoekenbeslag: hier is het geheim voor een ultrazachte textuur

5 oktober 2025
Emma de Jong

Zin in luchtige en smakelijke pannenkoeken? Dankzij yoghurt en schapenmelk krijgt u zachte en subtiel geparfumeerde pannenkoeken, perfect voor een ontbijt of een lekker tussendoortje.

Ingrediënten voor het recept

  • 2 naturel schapenmelkyoghurts
  • 40 cl schapenmelk
  • 250 g bloem
  • 3 eieren
  • 1 theelepel vloeibaar vanille-extract
  • een zakje vanillesuiker

Bereiding

  1. Klop eerst de yoghurt met de melk, voeg het vanille-extract en de eieren een voor een toe.
  2. Doe de bloem in een kom, maak een kuiltje en giet het yoghurtmengsel erin terwijl u blijft roeren. Klop krachtig om klontjes te voorkomen.
  3. Voeg een zakje vanillesuiker toe.
  4. Laat het beslag 30 minuten op kamertemperatuur rusten.
  5. Bak na deze rusttijd de pannenkoeken een voor een in een pannenkoekenpan of een licht geoliede koekenpan.
  6. Smakelijk eten!

Tips

Voor een luchtiger resultaat scheidt u het eiwit van het eigeel, klopt u het eiwit stijf en voegt u dit vlak voor het bakken voorzichtig toe aan het beslag!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik snijd appels en giet er een snelle massa overheen. 5 minuten werk, en de rest doet de oven.
Posted in Desserts

Ik snijd appels en giet er een snelle massa overheen. 5 minuten werk, en de rest doet de oven.

5 oktober 2025
Posted by Emma de Jong
Een hazelnoot-chocoladetaart met een knapperige korst: een eenvoudig recept dat eens iets anders is dan de klassieke zachte taart
Posted in Desserts

Een hazelnoot-chocoladetaart met een knapperige korst: een eenvoudig recept dat eens iets anders is dan de klassieke zachte taart

5 oktober 2025
Posted by Emma de Jong
Ik giet de pudding over de appels. Een snelle, heerlijke appeltaart, perfect voor de herfstkou
Posted in Desserts

Ik giet de pudding over de appels. Een snelle, heerlijke appeltaart, perfect voor de herfstkou

4 oktober 2025
Posted by Emma de Jong
Een luchtige en smeltende chocolademousse dankzij een geheim ingrediënt dat we allemaal in huis hebben
Posted in Desserts

Een luchtige en smeltende chocolademousse dankzij een geheim ingrediënt dat we allemaal in huis hebben

3 oktober 2025
Posted by Emma de Jong
Snelle en luchtige kaneelbroodjes. Ze smaken heerlijk en je maakt ze in 20 minuten klaar
Posted in Desserts

Snelle en luchtige kaneelbroodjes. Ze smaken heerlijk en je maakt ze in 20 minuten klaar

3 oktober 2025
Posted by Emma de Jong
Appels gebakken in een heteluchtfriteuse? Hier is het recept om ze ‘gezond’ te maken
Posted in Desserts

Appels gebakken in een heteluchtfriteuse? Hier is het recept om ze ‘gezond’ te maken

2 oktober 2025
Posted by Emma de Jong

Bericht navigatie

Previous: Geen soep, geen gratin: dit is de beste manier om pompoen te bereiden – “elke hap is een genot”
Next: Aardappelen alsof ze net geoogst zijn: zo vertraag je het kiemen en verschrompelen
  • Mis het niet
  • Latest
1
“Ik werk aan de kassa en ik kan er niet tegen als klanten dit zeggen”
Posted in Blog

“Ik werk aan de kassa en ik kan er niet tegen als klanten dit zeggen”

2
Bewaar eieren op de Amerikaanse manier. Zo blijven ze langer vers
Posted in Blog

Bewaar eieren op de Amerikaanse manier. Zo blijven ze langer vers

3
Deze ingrediënten veranderen in giftige stoffen wanneer je het eten voor de tweede keer opwarmt
Posted in Blog

Deze ingrediënten veranderen in giftige stoffen wanneer je het eten voor de tweede keer opwarmt

4
Yoghurtkoorts breekt uit bij María Branyas, de Spaanse die 117 jaar oud werd.
Posted in Blog

Yoghurtkoorts breekt uit bij María Branyas, de Spaanse die 117 jaar oud werd.

5
Beter dan zonnebloemolie: de wereldkampioene frietbakken geeft hier de voorkeur aan
Posted in Blog

Beter dan zonnebloemolie: de wereldkampioene frietbakken geeft hier de voorkeur aan

6
Met de bananentruc kun je zelfs tientallen euro’s besparen bij het afrekenen. Winkeliers hebben er last van.
Posted in Blog

Met de bananentruc kun je zelfs tientallen euro’s besparen bij het afrekenen. Winkeliers hebben er last van.

7
Klanten van Lidl zijn twee keer voor hun aankopen gefactureerd
Posted in Blog

Klanten van Lidl zijn twee keer voor hun aankopen gefactureerd

8
Genoeg met tomaten en courgettes”, voedingsdeskundige geeft aan welke seizoensgroenten je in oktober moet kopen
Posted in Blog

Genoeg met tomaten en courgettes”, voedingsdeskundige geeft aan welke seizoensgroenten je in oktober moet kopen

9
Een schat in Normandië: het schelpdiergebied is het meest productieve van heel Europa
Posted in Blog

Een schat in Normandië: het schelpdiergebied is het meest productieve van heel Europa

10
“Wijn na het eten en bier als ik dorst had. Ik heb 40 jaar gedronken. Ik ben erachter gekomen wat voor alcoholist ik ben.”
Posted in Blog

“Wijn na het eten en bier als ik dorst had. Ik heb 40 jaar gedronken. Ik ben erachter gekomen wat voor alcoholist ik ben.”

1
Je kunt deze Turkse specialiteit maken met Poolse kool. Vanaf nu alleen nog maar deze salade
Posted in Hoofdgerechten

Je kunt deze Turkse specialiteit maken met Poolse kool. Vanaf nu alleen nog maar deze salade

2
Voedingsdeskundige en apotheker: “Kaas kan helpen om van een kater af te komen omdat het rijk is aan eiwitten en vetten en zo de opname van alcohol vertraagt”.
Posted in Gezond eten

Voedingsdeskundige en apotheker: “Kaas kan helpen om van een kater af te komen omdat het rijk is aan eiwitten en vetten en zo de opname van alcohol vertraagt”.

3
In mijn dorp werden ze altijd “de chocolade van de arme man” genoemd, maar ze zijn een essentieel onderdeel van mijn ontbijt en salades.
Posted in Hoofdgerechten

In mijn dorp werden ze altijd “de chocolade van de arme man” genoemd, maar ze zijn een essentieel onderdeel van mijn ontbijt en salades.

4
Michelin-kok, categorisch: “Om een aardappelomelet romig te maken, moet de aardappel het ei absorberen”.
Posted in Hoofdgerechten

Michelin-kok, categorisch: “Om een aardappelomelet romig te maken, moet de aardappel het ei absorberen”.

5
Hoe kies je de juiste olie om mee te koken? Tips van een voedingsdeskundige
Posted in Blog

Hoe kies je de juiste olie om mee te koken? Tips van een voedingsdeskundige

6
Hoe je zalmsteak op de juiste manier bereidt: de expert noemt de beste methode
Posted in Hoofdgerechten

Hoe je zalmsteak op de juiste manier bereidt: de expert noemt de beste methode

7
Ik eet deze salade voor mijn gezondheid en schoonheid. Hij smaakt heerlijk en het recept is eenvoudig
Posted in Gezond eten

Ik eet deze salade voor mijn gezondheid en schoonheid. Hij smaakt heerlijk en het recept is eenvoudig

8
McDonald’s kondigde de terugkeer aan van een van de meest populaire seizoensacties!
Posted in Blog

McDonald’s kondigde de terugkeer aan van een van de meest populaire seizoensacties!

9
Ik snijd appels en giet er een snelle massa overheen. 5 minuten werk, en de rest doet de oven.
Posted in Desserts

Ik snijd appels en giet er een snelle massa overheen. 5 minuten werk, en de rest doet de oven.

10
Eet ze in plaats van snoep, ze bevatten veel vezels, kalium en magnesium. 3 stuks per dag zijn voldoende
Posted in Gezond eten

Eet ze in plaats van snoep, ze bevatten veel vezels, kalium en magnesium. 3 stuks per dag zijn voldoende

wonderwarenhuis.nl © All rights reserved 2025
  • Contacten: info@wonderwarenhuis.nl
  • Privacybeleid