Je hoeft geen koekjes op elkaar te stapelen of uren in de keuken te staan om een heerlijke, romige traditionele koekjescake te maken. Bekijk dit heerlijke en snel te maken recept
U hoeft geen urenlang koekjes op elkaar te stapelen om een heerlijke cake te maken. Content creator @margaridacardosooo deelde op Instagram een recept voor traditionele koekjescake dat supermakkelijk te maken is.
Ingrediënten:
- 2 pakjes slagroom (400 ml, goed gekoeld)
- 1 blikje gekookte gecondenseerde melk
- 2 pakjes Maria-koekjes
- Koffie naar smaak (om de koekjes in te dopen)
Bereiding:
- Klop de slagroom tot deze stevig en romig is.
- Voeg de gekookte gecondenseerde melk toe en klop opnieuw tot een homogene crème.
- Haal de koekjes snel door de hete koffie.
- Leg afwisselend lagen koekjes en crème op een schaal.
- Zet minstens 4 uur in de koelkast voor het serveren (ideaal is een nacht).
Volg de stappen en bekijk het recept in de video hier.