Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Misschien vind je dit ook leuk!
Product
€10,00
In winkelmandje
✨ Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, volgende dag bezorgd! ✨ Achteraf betalen met Klarna.
De eerste Wekelijkse ✨ Wonder Warenhuis blog!

De eerste Wekelijkse ✨ Wonder Warenhuis blog!

Vanaf nu kan je wekelijks een blog verwachten met daarin wisselende onderwerpen over producten, Disneyland en andere Marvel en Disney gerelateerde onderwerpen! Laat ook vooral weten wat jij graag voorbij zou willen zien komen!

Laat ik mij eerst even voorstellen, ik ben Bloem en ik ben de dochter van Bruno en Karin. Ik heb ook nog een broer, Beer, die ook binnen het bedrijf werkt. Beer en ik zijn opgegroeid in een echt Disney gezin. Wij gingen eigenlijk elk jaar wel naar Disneyland en mijn ouders hebben zolang ik mij kan herinneren voor Disney On Ice gewerkt. Daardoor vierden wij altijd kerst bij Disney On Ice, wat ik altijd ontzettend leuk vond!

Tijdens de pandemie hebben mijn ouders besloten om Wonder Warenhuis op te zetten. Superleuk, want wij hebben Disney altijd subtiel in ons huis verwerkt. Als je bij ons binnenkomt schreeuwt het niet meteen Disney, maar de liefde voor de muis komt zeker naar voren als je wat langer kijkt. Wonder Warenhuis is de perfecte mogelijkheid om deze liefde ook naar andere huishoudens te brengen.

Bij een Disneybedrijf hoort uiteraard ook een Disneyland Parijs jaarkaart! Dus ik ben sinds 2021 een heel gelukkig meisje dat heel vaak naar the happiest place on earth kan gaan. Ik ben dan ook geregeld in Disneyland te vinden en kijk er ook ontzettend naar uit om hierover te bloggen en mooie spulletjes voor jullie mee te nemen uit het park.

In tegenstelling tot mijn ouders ben ik een niet-zo-subtiele Disney verzamelaar. Ik ben gek op Loungefly’s en heb ook een behoorlijke Funko collectie op mijn kamer uitgestald. Ik ben gek op conventies en kan daar ook uren rondlopen opzoek naar nieuwe hebbedingetjes! Het lijkt mij dan ook ontzettend leuk om een keer met Wonder Warenhuis als standhouder op een conventie te staan en zo bekend te raken met medeverzamelaars.

Voor deze week een korte blog om een beetje kennis te maken! Maar nu ben ik ook benieuwd, wie zijn jullie en wat vinden jullie leuk? Deel het in de comments zodat we elkaar een beetje kunnen leren kennen!

Tot volgende week  °o°

Karin de Haas

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.

Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS